Prodej, Byty 1+kk, 33 m2 - Praha - Vysočany

Cena: 7 103 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 30 592 Kč měsíčně
Druh: byt 1+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 9
Lokalita: Praha
Ulice: Kolbenova 1032/5h
PENB: B 86 kWh/m2/rok
Aktualizace: 09.05.2024 07:57
Číslo zakázky: 15854001
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 33 m2
Počet pater: 5
Patro: 5
Postaveno z: jiné
Balkon: ano
Nabízíme k prodeji byt 1+kk v novostavbě o celkové výměře 33,36 m2. K bytu náleží balkon o velikosti 4,47 m2 s krásným výhledem. Tento byt je vhodný jako investice. Nábytkovou stěna (model zobrazen na vizualizacích) s gaučem a vyklápěcí postelí můžeme zajistit v ceně bytu.

Tento projekt kombinuje původní industriální architekturu s moderním designem a komfortem. Vysoké stropy a velká okna nejenže zajistí dostatek denního světla, ale také nabídnou ohromující výhledy, které dodají Vašemu domovu výjimečný charakter. Každý byt v tomto komplexu disponuje buď balkonem, zahrádkou, nebo dokonce střešní terasou.

Byty dodáváme včetně:
- klimatizace
- rekuperace
- podlahové topení
- předokenních žaluzií

Materiály:
- pohledový beton
- atypické ocelové zábradlí
- velkoformátová industriální kovová okna
- podlaha v dekoru běleného dubu

Lokalita:
Rozvíjející se lokalita s největším potenciálem v Praze. Přímo na metru B Kolbenova. Celá oblast se postupně mění na moderní čtvrť s kvalitním nadčasovým bydlením.

Využijte skvělé dopravní dostupnosti a blízkosti centra Prahy. Během pouhých 10 minut můžete být součástí pulzujícího života velkoměsta. Tato lokalita nabízí ideální kombinaci klidného bydlení s rychlým přístupem k veškeré občanské vybavenosti.

Byty budou k nastěhování ve 2. čtvrtletí 2025. Vizualizace interiéru jsou použity pro ilustraci – nábytek, dekorace a osvětlení nejsou součástí prodeje. Obytnou stěnu s vyklápěcí postelí s gaučem je možné zajistit.

Na náš projekt vám v případě zájmu zajistíme zvýhodněnou hypotéku. Při podpisu Smlouvy o smlouvě budoucí hradíte pouze 15 % kupní ceny. Doplatek až při podpisu kupní smlouvy.

Nezmeškejte šanci na bydlení ve velkém stylu. Kontaktujte nás ještě dnes a zařiďte si prohlídku.
Realitní makléř:

Aleš Kalus
tel: +420 603 345 917

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 29 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop