Elegantní bydlení v Praze 9-Běchovice: Luxus, soukromí a moderní design

Cena: 16 550 000 Kč
Informace k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetn
Financování:na hypotéku za 71 281 Kč měsíčně
Druh: byt 4+kk
Typ: prodej
Okres: Praha 9
Lokalita: Praha
Ulice: Pplk. Nováčka
PENB: B 94 kWh/m2/rok
Aktualizace: 24.08.2024 08:59
Číslo zakázky: 2023019
Vlastnictví: osobní
Patro: 1
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Hledáte bydlení, které spojuje luxus, moderní styl a soukromí? Rádi bychom vám nabídli exkluzivní rezidenci v klidné vilové čtvrti Prahy 9 - Běchovice.

Na prodej je elegantní byt 4+kk s rozlohou 118 m2, umístěný v této žádané lokalitě. Byt je součástí moderní novostavby, kde je kladen důraz na design a pohodlí. K bytu patří prostorná terasa o velikosti 17 m2, soukromá zahrada o ploše 186 m2 a dvě parkovací místa. Interiér je vybaven kvalitními vinylovými podlahami a italskou dlažbou v koupelnách.

Tento byt vám poskytne luxus, pohodlí a soukromí, jaké byste očekávali od samostatného domu. Všechny byty v rezidenci jsou vybaveny vlastním tepelným čerpadlem pro podlahové vytápění a solární elektrárnou, která zajišťuje ekologickou a úspornou výrobu energie, což přispívá k nízkým provozním nákladům.

Rezidence je umístěna v zelené a prestižní oblasti, obklopená vilovými domy, které zajišťují dostatek soukromí. Praha 9 - Běchovice nabízí klidné prostředí s výbornou dostupností do centra Prahy. Tato lokalita je oblíbená pro svou klidnou atmosféru, malebné uličky a historické domy, které jsou citlivě začleněny do moderní architektury. Milovníci přírody ocení blízkost parků, cyklostezek a turistických tras, což z Běchovic dělá ideální místo pro rodiny, sportovce i milovníky procházek. Veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, lékařů, obchodů a kaváren, je v blízkosti. Díky skvělé dopravní dostupnosti se do centra Prahy dostanete snadno autem i veřejnou dopravou, což činí Běchovice ideálním místem pro život.

Tento byt není jen místem k bydlení, ale představuje jedinečný životní styl. Objevte luxus, komfort a špičkový design tohoto projektu, který byl vytvořen pod vedením Ing. Arch. Vojtěcha Hromka z ateliéru FOGLAR ARCHITECTS.

Těšíme se na váš zájem! Více informací najdete na rezidencerettych.cz.

Financování rezidence:

Pro naše klienty jsme zajistili speciální úrokovou sazbu 4,49 % p.a., aby vaše investice byla co nejvýhodnější. Pokud máte jakékoliv dotazy ohledně financování, rádi vám pomůžeme!
Realitní makléř:

Leo Kopecký, Bc.
tel: 420733586044

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 000 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop