Pronájem bytu 2+kk s balkónem a garážovým stáním, 48 m2, Praha - Čakovice

Cena: 20 000 Kč/měsíc
Informace k ceně: Přepis energii a internetu na nájemníka.
Status: rezervováno
Druh: byt 2+kk
Typ: pronájem
Okres: Praha 9
Lokalita: Praha-Čakovice
Ulice: Bermanova
PENB: G
Aktualizace: 17.06.2024 11:36
Číslo zakázky: 6561000
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Obytná plocha: 48 m2
Počet pater: 5
Patro: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Výtah: ano
Nabízím Vám nyní pronájem kompletně vybaveného bytu 2+kk o výměře 48 m2 v Praze - Čakovicích. Bytová jednotka se nachází v 1. patře a náleží k ní balkón 6 m2, sklep 2 m2 a garážové stání pro jeden osobní automobil. V prostorné kuchyni si příznivci vaření přijdou na své. Z obývacího pokoje vyjdete rovnou na balkón s příjemným posezením. Můžete se ihned nastěhovat a užívat všeho co tato nemovitost a samotná lokalita nabízí.

Nákupy potravin zajistí oblíbený řetězec prodejen Lidl, vzdálený 8 minut chůze. Sportovní nadšenci naleznou 6 minut chůze Fitness stezku Tryskovická. Pro milovníky jídla mám rovněž dobrou zprávu. Kousek od domu můžete uspokojit své chuťové buňky italskou a českou kuchyní hned ve dvou restauracích. Jídlo v nich je velmi lahodné. Dopravu do centra Prahy či po přilehlém okolí zajišťují pravidelné linky 136, 351 a 911. Pokud tíhnete spíše k vlakové dopravě nádraží je vzdáleno 1 km.

Městská část Praha-Čakovice leží v nejsevernějším cípu hlavního města. S rozlohou 1019 hektarů jde o největší městskou část na severním okraji Prahy a 13. největší celkově. Přirozené centrum Čakovic se nalézá v okolí kostela sv. Remigia, který je dominantou území. V centru se nacházejí objekty úřadu městské části, klasicistní zámek s rozsáhlým parkem, budova gymnázia, pobočka pošty, obchody a restaurace. Na západě přiléhá k centrální části areál bývalého cukrovaru.


Pokud Vás tato lokalita a nemovitost zaujala, budu se velmi těšit na setkání v podobě prohlídky.
Realitní makléř:

Barbora Mikšíčková
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 48 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop